El compromís social dels Antics Alumnes de La Salle en el món. I en Menorca, què?“

Dintre del Pla de Formació Institucional, demà dilluns 24, a les 17.15 al Saló d’Actes del Col·legi La Salle de Maó contarem amb la presència d’en José Ramón Batiste, expresident de la UMAEL, que ens parlarà sobre “El compromís social dels Antics Alumnes de La Salle en el món. I en Menorca, què?“.

És un acte obert a tots el membres de la Comunitat Educativa : Educadors, Professorat, Pares i Mares, Associats, Germans, Antics Alumnes i simpatitzants de l’obra La Salle.

Esteu tots convidats!.

Us esperem!.

umael-768x576

Notificació Consell Escolar

Benvolguts/des pares, mares, professors i alumnes:

Com cada 2 anys es realitza la renovació parcial dels membres del Consell Escolar del nostre col·legi que, segons indica el nostre RRI, és el Màxim òrgan de participació de tota la Comunitat Educativa en el Centre i  la seva competència s’estén a la totalitat dels ensenyaments reglats de règim  general impartides en el Centre.

Enguany renovarem, parcialment, els membres de mares i pares, professorat i alumnat d’ESO. Per tant, el procés electoral està en marxa i és precís la vostra participació,  ja que suposa una important contribució en el bon caminar del nostre Centre.

En el suro de l’entrada principal, al costat de Secretaria, estarà penjada tota la informació sobre el procés electoral a partir de la propera setmana.

Ahir dijous 6 d’octubre , l’Equip directiu del Centre va fer el sorteig públic dels membres de la Junta electoral que estarà composta per Direcció, 2 pares (1 d’EP i 1 d’ESO), 2 professors, 1 membre del PAS (personal d’atenció i serveis) i 1 alumne d’ESO.

Finalment, la Direcció del Centre comunica a les persones que han estat elegides pel sorteig públic.

El dilluns dia 10, es durà a terme la constitució de la Junta Electoral i aprovació dels censos, el calendari i els models de sobres i paperetes per a la propera votació.

 

Oferta de Plaça: Mestre/a Ed. Infantil

COMUNICACIÓ D’OFERTA DE PLAÇA

Complint la normativa vigent, l’Entitat Titular fa pública l’existència de la següent plaça al col·legi de La Salle d’Alaior:

  • Mestre/a Ed. Infantil: 18h ( Prejubilació)

A més, tots els sol·licitants hauran de tenir la titulació exigida per la llei: capacitació en català.

Es valorarà que els sol·licitants tinguin la DECA.

PROCEDIMENT:

1. Presentar CV i emplenar la documentació de sol·licitud a la Secretaria del Centre de 8.30h a 13:30 h, des del dia 5 d’octubre de 2016 al 11 d’octubre de 2016.

2. Es notificarà telefònicament, divendres 14 de juliol, únicament als preseleccionats, l’horari de l’entrevista personal pel dia 18 d’octubre de 2016.

PER A MÉS INFORMACIÓ, visitar la web del centre: http://alaior.lasalle.es i/o enviar email a: alaior@lasallevp.es